Arriba la XL edició de les 24 hores de tennis taula de Cassà

Els propers dies 26 i 27 d’agost Cassà de la Selva tornarà a celebrar les 24 hores de tennis taula a les instal·lacions esportives municipals que enguany arriben a la 40ª edició. Es tracta d’una de les proves més destacades del calendari català d’aquest esport i que tradicionalment serveix per preparar la temporada. Les inscripcions estan en marxa fins el 18 d’agost i es poden formalitzar al lloc web www.24httcassa.cat. Actualment ja han confirmat la seva presència un centenar de participants dels principals clubs del Principat, de la Catalunya Nord i de Madrid

Les proves començaran dissabte a les 10 del matí amb la disputa de l’obert català benjamí i aleví masculí i femení  i continuaran a les 6 de la tarda del dissabte 26 d’agost quan s’iniciaran les competicions de les categories superiors fins diumenge al migdia, quan es disputaran les finals de les diferents categories (a partir de les 12). A les 24 hores de tennis taula de Cassà es competeix en categories absoluta, veterans (40 i 50), fèmines, infantils, juvenils, dobles i locals no federats. L’obert català de les categories benjamí i aleví que es disputa dissabte al matí serà puntuable per al rànquing de la federació catalana en les categories masculina i femenina.

S’esperen uns 200 participants que disputaran més de  mil partides en les diferents categories.

La competició es disputarà al PAV3 de Cassà de la Selva i, com és tradicional, els participants disposaran d’un ampli espai per acampar i poder descansar entre partida i partida. També hi haurà servei de bar i piscina oberta per als participants a les 24 hores i els seus acompanyants.

Per commemorar les 40 edicions de la competició, que es va celebrar per primer cop el 1980 al gimnàs del Foment Deportiu Cassanenc, s’exposaran uns panells amb imatges i dades de les proves celebrades amb els noms dels deu primers classificats en cada categoria en tots aquests anys. En total, en aquests anys, més d’onze mil esportistes han passat per les 24 hores de Cassà des del 1980 fins al 2022. Dels anys 1995 al 1999 es va enregistrar la màxima afluència amb  més de 450 jugadors i jugadores en competició que disputaven les partides en tres escenaris diferents.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Cassà, Albert Arderiu s’ha mostrat molt satisfet d’haver arribar a aquesta xifra punt i ha agraït que “el Tennis Taula Cassà hagi mantingut durant els darrers anys les 24 hores tot i els problemes i dificultats que va comportar la pandèmia de Covid que va obligar a anul·lar-ne una edició quan ja estava tot a punt”. Arderiu ha destacat que “les 24 hores, igual que diferents proves esportives que es fan a Cassà, són un excel·lent aparador del nostre poble, ja que permet mostrar la nostra vila i les nostres instal·lacions a esportistes d’arreu del país”.

Albert Puigmolé, president del Tennis Taula Cassà creu que mantenir les 24 hores “és una obligació, ja que arreu de Catalunya Cassà és conegut per aquesta competició  que durant molts anys va ser la Festa Major del Tennis Taula català; treballem per mantenir aquest esperit i l’elevat nivell de  jugadors  i l’èxit de participació que es va recuperant ne permet assegurar que les 24 hores de Cassà són la prova més esperada cada final d’agost en el món del tenis taula català”.

 

2 thoughts on “Arriba la XL edició de les 24 hores de tennis taula de Cassà

  1. Bones, em dic Biel, recentment m’he inscrit, i tinc el dubte de si puc pagar en efectiu en lloc de fer una transferència.
    Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *