Informacions per als jugadors, familiars i participants:

Amb motiu de la situació de prevenció i les limitacions que imposa la pandèmia de la Covid-19, tots els assistents a les 24 hores de tenis de taula de Cassà (esportistes, familiars i públic) hauran de tenir presents les següents indicacions:

  • Tothom que accedeixi al recinte haurà de passar un control de temperatura corporal. La persona que superi els 37,5º no podrà accedir al recinte.
  • Tothom que accedeixi al recinte s’haurà d’identificar a l’entrada al pavelló. Els esportistes participants hauran de complimentar el document d’autoresponsabilitat i el públic i familiars hauran de signar a l’entrada del recinte en un document on hauran d’incloure el DNI i un telèfon de contacte.
  • Un cop identificada, la persona que vulgui accedir a les 24hores rebrà un braçalet que s’haurà de col·locar en el canell i que li servirà per accedir al recinte i a la zona d’acampada. El braçalet groc (per a esportistes i un acompanyant) a més permetrà l’accés a la piscina.
  • Per norma general, caldrà sempre portar la mascareta correctament posada al llarg de tota la competició i a tot arreu d’acord amb la normativa actual. Els jugadors es podran treure la mascareta a l’hora de jugar els partits; però caldrà que se la tornin a posar després de cada matx.
  • Els esportistes s’hauran de desinfectar les mans abans i després de cada partida fent servir els dispensadors que hi haurà en diferents punts del recinte. El jugador que perdi la partida haurà de netejar la taula de joc amb els productes que es facilitaran des de l’organització.
  • Per motius de seguretat els vestidors del Pav3 romandran tancats al públic; però els serveis estaran oberts i degudament higienitzats i revisats.
  • Els vestidors de la piscina coberta estaran oberts en els horaris de funcionament de la piscina descoberta (de 10:30 a 20h).
  • La zona d’acampada, a la qual caldrà accedir per la zona degudament senyalitzada, no estarà vigilada. Recomanem no deixar-hi objectes de valor.
  • Horaris per accedir a la piscina: de 10:30 a 20h. Només s’hi podrà accedir amb el braçalet groc i sempre i quan hi hagi capacitat suficient per acollir els que ho desitgin. L’aforament està limitat a 150 persones.

Quan el públic estigui a la graderia caldrà respectar la distància de seguretat entre persones (i sempre amb la mascareta posada). La capacitat màxima de la graderia s’estableix en 150 persones.